Partners - Vi hjälper dig med solpaneler och solceller till ditt hustak - HPSolartech
Många av våra kunder kör även elbil eller laddhybrid. Då är det ofta en bra idé att fundera över hur den bäst skall laddas i hemmet, i Bostadsrättföreningens garage och på arbetsplatsen. Oftast handlar det om att installera en s.k. ”laddbox” eller ”laddstolpe”.

Det finns många olika alternativ och tekniska lösningar beroende på vad man har för bil och förutsättningar i fastigheten. Har man dessutom solel går det ofta att kombinera detta med smarta lösningar för att ladda bilen på bästa sätt. En laddbox är också en billig försäkring för att förhindra att fastighetens elsystem överbelastas och börjar brinna när du sätter bilen på laddning i ett vanligt eluttag.

Det finns flera fördelar med att kombinera en installation av laddbox och solceller, det blir både enklare och billigare.

För att göra det så enkelt som möjligt samarbetar HPSolartech med EV Solution som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av laddboxar och laddkablar.

För att göra det så billigt som möjligt lämnar EV Solutions 5% rabatt på hela sortimentet till alla HPSolartechs kunder.

För mer information kring vilken ladd-lösning som passar din bil bäst gå in på "Min bil" där du kan se rekommenderad laddutrustning för dig, eller hör av dig till:

kontakt@evsolution.se

Läs mer om EV Solution och deras sortiment på: https://www.evsolution.se
Svenska