HPSolartechsystemet

Säkrare och lönsammare för dig!

Vi är de enda på den svenska marknaden som tänker system istället för komponenter!

När du köper en solanläggning av oss på HPSolartech så står det vårt namn på alla komponenter. Vi tar helt enkelt ett helhetsansvar för hela anläggningen. Det är en trygghet för dig som kund.

EN KEDJA ÄR INTE STARKARE ÄN SIN SVAGASTE LÄNK.
VI HAR BARA STARKA LÄNKAR.

SÄKER SOL

Genom vårt systemtänk får du:

1. En säkrare solanläggning

Alla komponenter är garanterat kompatibla med varandra

2. Högre driftsäkerhet

Fler produktionstimmar ger bättre avkastning

3. Bättre support

Vi kan våra produkter utan och innan

Några nyckelkomponenter

För att kunna installera marknadens säkraste solanläggningar har vi utvecklat flera nyckelkomponenter. Här presenterar vi några av dem.

222

The SolarSafetyBox

- Hela elinstallationen fabriksmonterad

Från vår delägare Länsförsäkringar Uppsala får vi veta var de flesta problemen med solanläggningar uppstår – och det är kring elinstallationen. Därför tog vi tillsammans fram SolarSafetyBox.


Genom att ha hela elinstallationen fabriksmonterad kan vi garantera att det alltid blir rätt komponenter i elcentralen och att de alltid är installerade korrekt.


The SolarSafetyBox innehåller t.ex. alltid jordfelsbrytare av typ B, alltid överspänningsskydd på både AC- och DC-sidan och alla dvärgbrytare (säkringar) är av industriell typ så att de tål hög belastning.

DC-kabeln

- Solbranschens smartast sladd

När man installerar en solanläggning på ett lantbruk med djurhållning måste man i enlighet med LBK säkerställa att allt kablage är gnagarsäkert och mekaniskt skyddat.

Vi har utvecklat en spiralslang i stål med ett yttre hölje av PVC och med fördragen DC-kabel inuti. Med den kan vi förlägga allt kablage mellan solpanelerna och växelriktaren i ett obrutet metallhölje – från taket till källaren.

Eftersom denna produkt både ger säkrare solanläggningar och underlättar vårt arbete har vi valt att använda den på alla solanläggningar som vi installerar.

333
444

Sol på svaga tak

- Alla byggnader förtjänar solenergi

En för svag takkonstruktion har diskvalificerat många byggnader från att utrustas med solpaneler.

Därför har vi utvecklat ett självbärande barlastsystem. Och inte nog med att systemet bär sig själv, det kan dessutom lätta belastningen på taket och ta upp till två extra snölastzoner.

Med djup förståelse för både solenergi, byggnadskonstruktion och produktutveckling kan vi ta fram denna typ av revolutionerande produkter.

Garantier

Garantier är till för att du som kund ska vara säker på att du inte får ett ”måndagsexemplar” både vad gäller våra produkter och på det arbete som vi gör på din fastighet.

Vi har valt att ge våra kunder en garanti på minst 10 år på allt. Det innebär att vi ger 10 års produktgaranti växelriktarna, 12 års garanti på solpanelerna och 10 år på övrigt material samt att vi även ger 10 års garanti på vårt arbete med installationen. Skulle något vara fel på någon del av din solanläggning så är 10 år gott om tid för ett sådant fel att identifieras och avhjälpas.

Våra produktgarantier backas också av våra leverantörer så du som kund kan vara helt trygg med din anläggning från HPSolartech.

Vill du läsa mer detaljer om våra garantier så kan du göra det här och i databladen här nedanför.

Datablad

Har du kommit såhär långt så är du redo för alla tekniska detaljer. Här kommer de i form av datablad på våra produkter.